Main

Natuurlijke hondensnacks die je thuis kunt maken

Natuurlijke Hondensnacks

Veel mensen realiseren zich niet dat eieren een geweldige bron van eiwitten zijn voor hun honden, maar eiwitten zijn precies wat een hond nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Eieren zijn niet alleen goed voor de gezondheid van uw hond, maar ze zijn ook een geweldige bron van veel essentiële voedingsstoffen zoals vitamine A, B-complex en E, selenium, pantotheenzuur, mineralen zoals ijzer, zink en koper, en een goede hoeveelheid eiwit.

Er zijn een paar dingen die u in gedachten moet houden als u uw hond eieren voert. Rauwe eieren bevatten potentiële bacteriën en andere bacteriën die uw hond ziek kunnen maken. Als u zich zorgen maakt over salmonella die uw hond ziek kan maken, dan moet u het voeren van rauwe eieren vermijden. Bovendien kunnen allergieën worden veroorzaakt door eiwitten in rauwe eieren. Als uw hond allergisch is voor eieren, moet u op zoek naar andere eiwitbronnen om hem te geven.

Gedroogd fruit.

Gedroogde vruchten zijn een geweldige bron van vitaminen en mineralen, waardoor ze een geweldige aanvulling zijn op elke maaltijd. Ze zijn ook laag in calorieën en vet, waardoor ze een uitstekende gezonde snack zijn. Kies gedroogd fruit dat weinig suiker bevat, zoals appels, peren en bosbessen.

Als uw hond dieetbeperkingen heeft, lees dan goed de ingrediënten en de ingrediëntenlijst om er zeker van te zijn dat er geen ingrediënten in zitten waar uw hond allergisch voor is. Gedroogd fruit bevat veel suiker, dus als u op zoek bent naar een gezonder tussendoortje voor uw hond, zoek dan naar exemplaren met een laag suikergehalte.

Rawhide.

Rawhide is een veilige, gezonde snack die geweldig is voor honden. Ze zijn gemakkelijk te kauwen, zacht wanneer ze worden opgekauwd, en voorzien uw hond van een geweldige bron van eiwitten. Ze bevatten ook weinig calorieën, vet en natrium, waardoor ze een veilige traktatie voor uw hond zijn.

Rawhide traktaties kunnen een geweldige manier zijn voor jonge en oude honden om hun tanden te laten reinigen of voor honden met gewrichtsproblemen om wat extra voeding binnen te krijgen. U kunt ze ook als trainingssnoepje geven om uw hond aan te moedigen zich te concentreren en minder agressief te zijn.

Gebakken waren.

Gebakken traktaties zijn een andere geweldige manier om uw hond een snack te geven. Ze zijn meestal laag in calorieën en vet, en voorzien uw hond van vitaminen en mineralen. Ze zijn meestal vezelrijk, wat helpt om de spijsvertering van uw hond soepel te laten verlopen en kan helpen om schadelijke bacteriën en gistinfectie in de darmen te voorkomen.

Omdat gebakken traktaties meestal vezelrijk zijn, hebben ze meestal geen sterke geur of smaak. U kunt verschillende ingrediënten proberen om ze aantrekkelijker te maken, zoals het toevoegen van pindakaas of andere ingrediënten om ze aantrekkelijker te maken voor uw hond.

Conclusie

Uw hond zal dol zijn op deze gezonde hondensnacks, en ze zijn ook een geweldige manier om uw hond wat extra vitaminen en mineralen te geven. U kunt proberen verschillende ingrediënten toe te voegen om ze aantrekkelijker te maken voor uw hond, of u kunt proberen andere soorten groenten te vervangen door broccoli of wortels. Deze natuurlijke hondensnacks zijn gemakkelijk te maken, en ze bevatten ook weinig calorieën en vet, waardoor ze een geweldig gezond tussendoortje voor uw hond zijn.

Comments Off on Natuurlijke hondensnacks die je thuis kunt maken